KELAB CMM

Home » , » Buferred Earning Ke-3 dari Nuffnang Home » , » Buferred Earning Ke-3 dari Nuffnang

Buferred Earning Ke-3 dari Nuffnang

| Posted in , | Posted on 10:51 PTG

Salam semua, hari ni dah masuk hari 10 kita berpuasa, semoga amalan kita diterima. Ok la, nak dijadikan cerita blog CMM ni dah nak masuk setahun dah. Trafik pun takde la ramai mana, tapi dalam bulan ni jer dah dapat 3 BE dari nuffnang. Yang terbaru sekali tu yang kempen Perodua Tweckbot tu. Ni kira 1st time dapat BE la ni.. Sebelum ni just dapat campaign jer.. Rezeki bulan puasa la agaknya, Alhamdulillah. Pendapatan semasa tu takde la banyak mana pun, tapi ade la.. tu pun dah kira syukur. Anyway Tima Kaseh to Nuffnang sebab bagi BE, nanti kalau BE ni dah tamat jangan lupa bagi lagi.. Hehehehe


Comments (11)

  1. ifwat pun baru dapat yang ke-3 pagi tadi..hehehe

  2. tahniah! moga rezeki brtamabh :)

  3. Bestnyer dpt 3 BE sekaligus. Tahniah yea. ;)


    P.S: Teringin gak nak dpt BE. Hehehe.

  4. rmai gak blogger dpt BE lately ni...nuffnang tgh baek ati ni...hahaha

  5. hehe ok la tu....sama la kita :)

  6. ape beza BE ngn campaign biasa ek??

  7. Kalau tak silap, BE tu income based on traffic view dan campaign biasa tu income based on click..

  8. bestnye~

    dill.

  9. untung la dapat BE~ hehe

  10. wah bestnya masyuukkk! tahniah yer..

  11. untungla..

Catat Ulasan

Link exchange: