KELAB CMM

Home » Sticky Post : Contest Forum CutiMalaysia.my Bernilai RM1,410 Home » Sticky Post : Contest Forum CutiMalaysia.my Bernilai RM1,410

Sticky Post : Contest Forum CutiMalaysia.my Bernilai RM1,410

| Posted in | Posted on 9:49 PTG

Perhatian!!

Kepada anda di luar sana, apa kata kita ramai-ramai join contest terbaru yang dianjurkan oleh www.cutimalaysia.my (Cuti Malaysia - laman portal forum dan one stop centre tentang perlancongan, budaya, makanan, sejarah yang terbesar di Malaysia) yang menawarkan hadiah keseluruhan bernilai RM1,410.00. Lumayan Bukan!!


"Contest Taip2, Sebar2, Kawan2, Sembang2, Pun Boleh Dapat Duit + ...............?" 

Anda taip2 post contest,
Kemudian anda sebar2 Contest kepada orang kenalan anda,
Anda register dan kenal-kenal dengan kawan2 baru di forum CutiMalaysia.my,
Last sekali anda sembang2 dengan mereka.
Untung-untung boleh dapat duit 

Hadiah yang ditawarkan kepada pemenang adalah:
  • Tempat pertama : RM500 + T-Shirt CutiMalaysia.my
  • Tempat kedua : RM300 + T-Shirt CutiMalaysia.my
  • Tempat ketiga : RM200 + T-Shirt CutiMalaysia.my
  • Tempat keempat : RM100 + T-Shirt CutiMalaysia.my
  • Tempat kelima : RM100 + T-Shirt CutiMalaysia.my
  • Tempat Keenam : RM50 + T-Shirt CutiMalaysia.my
  • Tempat Ketujuh : RM50 + T-Shirt CutiMalaysia.my
  • Tempat Kelapan : RM50 + T-Shirt CutiMalaysia.my
  • Tempat Kesembilan : RM30 + T-Shirt CutiMalaysia.my
  • Tempat Kesepuluh : RM30 + T-Shirt CutiMalaysia.my
Untuk mengetahui syarat-syarat Contest Forum CutiMalaysia.my Bernilai RM1,410 sila klik disini
Jadi, Anda di luar sana, Apa Tunggu lagi!! Jom ramai-ramai sertai contest ini cepat. Contest berakhir sehingga 31 December 2010.

Comments (10)

  1. wahhh!! seronok ni...blh join!! mn tau leh dpt cuti2 free pula next time yek!! hahhaha!!!

    http://yoishme.blogspot.com

  2. salam ziarah..c box tak keluar ye

  3. pergh..menarik contest ni
    tak boleh jadi kena join gak ni
    sebelum ramai masuk
    hehe

  4. menarik menarik...

  5. boleh try la contest neh~ =)

  6. salam singgah pagi...c box saya dan anda masalah

  7. mcm menarik ni..tq 4 da info..

  8. Tunggu apa lagi... Join jer... senang jer nak join..

  9. hurm.. menarik juga ye.,.

  10. hee.

Catat Ulasan

Link exchange: