KELAB CMM

Home » » Dia nak Letupkan Sekolah Home » » Dia nak Letupkan Sekolah

Dia nak Letupkan Sekolah

| Posted in | Posted on 9:36 PTG

Salam semua.. Kali ni CMM nak post satu video di mana seorang budak berumur lapan tahun menghubungi sebuah Demolition Company untuk meruntuhkan sekolah tempat dia bersekolah.. Cuba korang layan sendiri video audio ni.



Amacam? Dengar tak cara budak 8 tahun ni bercakap memang cayalah.. Kecik2 lagi communication skill dia memang tip top. Selain tu tegas pulak tu. Tapi yang tak boleh tahan, die nak, time Demolition Company runtuhkan sekolah dia, dia nak semua cikgu dia ada dalam kelas.. Siap nak bagi list lagi cikgu mana.. Dashyat!! benci betul die dengan cikgu die..

Tapi tu la.. moral of the story, cikgu jangan la bagi kerja sekolah banyak sangat kat budak2. Kalau boleh kat sekolah tu jangan bagi tekanan sangat. Biar diorang belajar dalam suasana yang kondusif. Cara pengajaran tu pun penting jugak tu. Jangan pulak cara pengajaran budak sekolah rendah sama macam budak universiti.. La. budak.. yang dia tau asyik nak bermain jer....Tapi aku tak tau la pendapat korang... hehehe..

Nasib baik la die cuma buat prank call jer... huhuhu..

Comments (4)

  1. hahhaha.... budak tu macam serius je.. menakutkan lah budak tu.... pitar sangat ....

  2. alaa..nape error occured ye..tak dpt dengar la..uhuhu..by the way..budak2 kecik cmni bahaye je bunyinye...mase zaman kite dolu2 lagi melambak2 kerja sekolah...tapi ok je sume budak2..zmn skang ni budak2 makin malas kot...heheh

    ENTRI TERBARU : "dia tak suka awakla""

  3. pengajarannya,, budak2 zaman sekarang takleh buat main2.. kecik2 cili padi.. hehe

  4. hahaha...budak2 skunk ntah ape kene...keje nk enjoy..byk sgt teknologi time dowang skunk ni..sume main internet je,xnak bace buku..hmm

Catat Ulasan

Link exchange: