KELAB CMM

Home » » Telur Bawah? Home » » Telur Bawah?

Telur Bawah?

| Posted in | Posted on 9:16 PTG


Salam semua, kali ni tak ada idea sangat nak post cuma nak kasi tunjuk menu kelakar kat satu restoran ni.. Lawak pun ade... Ntah ape lah yang dimaksudkan dengan telur bawah tu.. Sungguh mendalam maksudnya... hehehe...Sape nak tau mcm mana rupa Tosai Telur Bawah tu cuba lah order... hehehe.... 
Selamat Menjamu Selera. 
Kalau sedap promote kaw2 ok!!

Comments (12)

  1. agak nakal bunyinya...hehe

  2. ahhaha mcm ne rupe nye?

  3. hahaha.. ni nak buat org sangap ke nak buat org geli?? hehe

  4. ha..ha.. malu plk nak order. kedai maple ni kan selalu jerit kuat2 bila kita order something..

  5. haha..., ade jugak.

  6. makanan yang 18 SX. HAHA

  7. hahahah guna telo dibawah ke??

  8. haha..keji je name tosai tu..huhu

  9. Muahahahahahaha mesti permintaan tinggi

  10. permintaan tinggi dari hawa kot... huhuhu

  11. ayoyo, ni mesti mamakrian kan? adehh, malu lah nak bace..

  12. apakah mksd sbnr menu ni.. hohoho

Catat Ulasan

Link exchange: