KELAB CMM

Home » » Bike From Ferrari Home » » Bike From Ferrari

Bike From Ferrari

| Posted in | Posted on 9:48 PTG




Wow! Mari kita lihat Concept Bike yang direka khas untuk ferari iaitu The Ferarri V4 Motorcycle
Enjin motor sport ini telah di modified daripada enjin Ferarri Enzo. Ia dilengkapi dengan LCD skrin sentuh di atas enjin yang membolehkan penunggang mengawal GPS, radio, alat anti theft dan sebagainya. Motor ini juga didatangkan dengan fungsi khas seperti kereta lumba F1 dan juga hand control yang bertemakan jet pejuang F-16.

 

Pada pandangan saya, memang motor bike yang gempaq, tapi kalau tengok pada gambaran keseluruhan rasanya banyak lagi yang boleh diperbaiki...

Korang rasa mcm mana?











Comments (5)

  1. perghhh...nak satu

  2. cisss! mengancam sungguh ya! tapi Encik MT tak minat motor2 nie...slalu bernasib malang dengan kenderaan bertayar 2...kekeke

  3. En MT beli jer yang ade tayar 4 ker, 8 ker... 12 ker... mesti ok punya lah..

  4. huhu.. rugi la.. beli mahal-mahal boleh naik sorang je..

  5. mak oit !!! stylo thap gaban !!!!! nakkkkkk

Catat Ulasan

Link exchange: