KELAB CMM

Home » » Kerja.. Kerja... Kerja.. Home » » Kerja.. Kerja... Kerja..

Kerja.. Kerja... Kerja..

| Posted in | Posted on 2:40 PTG

Kerja.. kerja.. kerja...
Hidup kene la bekerja, kalau tak kerja nak makan ape,
tapi bila dah kat tempat kerja, macam-macam hal,
lepas tu tension dengan report, dateline,
Tapi ape nak buat, kalau tak kerja gaji takde..
nak pegi shopping pun tak boleh..
hmmmmm...

Mcm ni la riak muka aku di hari-hari bekerja

ISNIN
Masuk office jer tension banyak kerja yang tertangguh.
tapi still wat keje jugak sebab semangat sikit selepas bercuti pada hari ahad.


SELASA
Letih sikit, menguap kat office tu perkara biasa la tu,
kadang-kadang sampai boleh terlelap.. hehehe
kerja? gerak dengan slow compared hari Isnin

RABU 
Hah? banyak lagi kerja yang tak siap?
alamak terpaksa la stay back kat office siapkan mana yang termampu

KHAMIS
Hehehe... Kerja mostly dah siap..
tinggal sikit-sikit jer nak nak kena edit.

JUMAAT & SABTU
yeah!! Hari jumaat....
Esok cuti.. so hari ni nak balik awal lah..

PETANG AHAD
Huh? dah petang?
Tak sempat lagi nak g tgk wayang, nak shopping nak dating ni..
mcm mana ni?
MALAM AHAD
Arghhh!!! Esok keje la pulak..
aku baru nak rehatkan kepala..
Dah nak kena kerja esok la pulak..







Comments (4)

  1. argghhh!!!! comelnya pix kartun tu..ee..rasa nak culik la.. mmg btul la expressi tu..huhuhu...

  2. ahaahah..klakala..tapi betulla..picture kartun tu sgt betul dgn hari2 kerja :) :P
    takde cerita menarik pon, tapi semua cerita realiti hidup kite.. " Entry"

  3. haha...mimik kartun tu kelakar n comel sesuai dengan rintihannya..hehe
    terutama hari ahad..memang masa rasa cepat je berlalu

  4. xpela tu..jnji kiutttttttttt~~=_=

Catat Ulasan

Link exchange: