KELAB CMM

Home » » Bowling Ole Ole Home » » Bowling Ole Ole

Bowling Ole Ole

| Posted in | Posted on 1:58 PG

Huh... seronok betul hari ni.. sempat main bowling dengan budak-budak office selepas habis keje... Kitaorg main bowling kat Ole Ole Shah Alam Seksyen 18 jer. Dah lama gak la tak main bowling ni.. Skill pun dah lari (padahal memang x reti sgt main pun) hehehe... Kitaorang main ni pun just nak bagi trainning pemanas badan kepada member yang ade competition esok..


Ape bende la diorg ni...

hah!! pose cepat..!!

 
Gaya macam Datuk je (Cesc)
Ni catwalk selepas baling bola masuk longkang. (Brefa)

Balingan orang kidal

Mr Boss ni... terrer gak ni...

ape yang ditenung kan tu Jiha?

sekali ku pandang mcm shalin plak. (Wawa)

aik..amik bola 9 ker? (hanif)
ni macam balingan synchronise jer (Kamal & Malan)
Kaki siapa paling besar?
Ni la geng-geng baru nak belajar main boling... huhu

Tunjuk sikit scoreboard betapa tak terrernye kami main boling
 Tapi, sekali sekala berkumpul macam ni seronok gak
lupa kejap pasal kerja...
next time nak pegi lagi...
practice make perfect la katakan....

To member yang compete esok chayok2!!!!







Comments (3)

  1. waa..best tuh..

  2. kalau main bowling part nak tunggu turn ni yang malas ni...tapi bila dapat main..fuh lega..haha

  3. Tu la pasal... tunggu turn tu yang ambik masa lama sangat tapi bile turn dah sampai rasa mcm berbaloi gak tunggu...

Catat Ulasan

Link exchange: